Om oss


Vi tillhandahåller material och tjänster

till nordisk industri.


OM OSS

Vilka är vi?

InnoTex är ett företag som tillhandahåller produkter och tjänster till industriella verksamheter. Vi erbjuder ett sortiment med bl.a skum, fibermaterial och självhäftande produkter.


Tjänster

Vi erbjuder våra kunder tillskärning och konvertering av ovan nämnda material. Önskat material bearbetas efter mall eller ritning och vi kan hjälpa till med framtagning av nya produkter eller komponenter.

Service och hjälpsamhet

Som kund till InnoTex kommer Ni märka att vi behandlar alla lika och alltid är hjälpsamma. Genom support och hjälpsamhet finner vi nästan alltid lösningar för våra kunder.Vår filosofi om närproduktion

Alla produkter går inte att köpa in eller tillverka lokalt. Vår filosofi är dock att konvertering och bearbetning produkter skall göras lokalt för att skapa effektivitet, flexibilitet och miljövinster.

Material, tillskärning och konvertering .

Vår vision

Vi skapar effektiva lösningar

Vi skall hjälpa våra kunder att finna effektiva och enkla lösningar som fungerar i praktiken. Genom hög materialkunskap och lång erfarenhet av produktion skapar vi värden i både små och stora projekt.

Rätt materialval och metoder

Genom ett brett materialutbud och kunskap om både material och tillverkningsmetoder skapar vi lösningar som är hållbara och fungerar.

Vi hjälper våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet

Vi skall ses som en funktion som gör våra kunders tillverkningsprocess enklare. Genom att förenkla detaljerna skapar vi ett stort mervärde.

Lyhördhet och idéskapande

Vi hjälper våra kunder genom att vara lyhörda och komma med konstruktiva idéer som driver verksamheter framåt.